Cégünk a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélye alapján végzi a személy- és tehergépkocsik időszakos műszaki felülvizsgálatát.

Kell-e végezni műszaki vizsgát a vészhelyzet alatt? Nem kötelező, de mi ajánljuk. A szolgáltatást jelenleg is végezzük, és ha sokan elhalasztják, ugyanúgy kezdeti torlódás lehet majd, mint jelenleg a patikákban, élelmiszer boltokban. Mi márciusban, áprilisban ingyenes csereautó szolgáltatással, terhelés függően hozom-viszem szolgáltatással segítünk azoknak, akik félve a korona vírustól nem szeretnének csak minimális időt a telepünkön tölteni.

A vizsgára hozott járműveket előzetes állapotfelvételen megvizsgáljuk. Az esetleges hibákról és azok javításának költségéről ajánlatot is tudunk adni. A vizsgálat során az elvárásoknak megfelelően korszerű fékpadon, lengéscsillapító vizsgáló padon, valamint futómű mozgató padon teszteljük az autót. Ezt követően aknára állva, vagy emelővel felemelve a gépkocsi karosszériáját és egyéb alkatrészeit is tüzetesen megvizsgáljuk, valamennyi üzembiztonsági szempontot szem előtt tartva. Amennyiben az ajánlatot nem fogadod el, úgy csak a hibafelvételi díjat kell kifizetni.

Kérjük az előzetes bejelentkezést (elegendő telefonon is) az időpont egyeztetése végett! A vizsgáztatáshoz szükségünk van a forgalmi engedélyre, a zöldkártyára, az érvényes kötelező biztosítás igazolására, valamint ha nem a tulajdonos hozza, akkor meghatalmazásra, mely letölthető az alábbi linkekről:


Állásajánlataink
Bemutatkozó videónk
Feliratkozás hírlevélre